Вхід | Реєстрація

На Карлівщині двоє товаришів обікрали домогосподарство чоловіка

На Карлівщині двоє товаришів обікрали домогосподарство чоловіка

До Карлівського відділу поліції звернувся 50-річний житель села Попівка. Чоловік повідомив, що невідома особа, за час його тижневої відсутності, викрала із домогосподарства мопед, 2 мобільних телефони, бензопилу, електродрель, пристрій для зарядки автомобільних акумуляторів, апарат для зварювання, телевізійний тюнер, металобрухт чорних та кольорових металів та інші речі.

Сума завданих збитків становить понад 10 тисяч гривень.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Карлівського відділу поліції. Проведеними оперативно-пошуковими заходами поліцейські встановили, що до крадіжки речей та транспортного засобу причетні 26-річний місцевий житель та 25-річний житель сусідньої області. Чоловіки після скоєння крадіжки, продали скутер малознайомій особі, а інші речі зберігали за місцем проживання одного із зловмисників.

Всі викрадені речі вилучено та повернуто власнику.

Триває досудове розслідування у рамках відкритих кримінальних проваджень за частиною 2 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та статтею 185 (таємне викрадення чужого майна). За вчинене законодавством передбачене покарання - від 5 до 8 років позбавлення волі.


Автор: За матеріалами Карлівського відділу поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 липня 2017, 12:46 | Карлівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації