Вхід | Реєстрація

Посудомийна машина — це не розкіш, а установка для економії води

Посудомийна машина — це не розкіш, а установка для економії води

Як не прикро це визнавати, але західноєвропейське суспільство у порівнянні з країнами пострадянського простору розвивається набагато швидше. Чого лише варті побутові винаходити. Посудіть самі. Якщо повернутись на тридцять років назад, то в квартирі пересічного жителя "наймогутнішої" країни в світі був ламповий телевізор, що споживав чималу кількість енергії, холодильник "Донбас", звук мотора якого було чути в сусідньому під’їзді, пральна машина, що лише "колотила" речі, а полоскати їх доводилось руками. Посуд, звичайно, усі також мили в раковині. Про якусь економію ресурсів ніхто навіть не замислювався. Навіщо? Природних багатств у нас вдосталь!

Держави, які не могли похвалитись такою кількістю корисних копалин, намагались оптимізувати їх використання. Крім того, вчені працювали над впровадженням машинної праці, що прискорює будь-який процес. Завдяки цьому з’явились прекрасні й незамінні на сьогоднішній день побутові винаходи: пральна машина автомат, мікрохвильова піч, хлібопічка, мультиварка і посудомийна машина. Усі ці прибори значно оптимізували людський час. Крім того, допомагають людині економити свої кошти.

 

Вільний час і залишок коштів

Звичайно, що не кожен може собі дозволити придбати одразу всі ці побутові прилади. Та сьогодні є чудова можливість взяти їх у розстрочку. Перевірено на власному досвіді.

Півроку тому придбав посудомийну машину в allo.ua. У цьому інтернет-магазині великий вибір побутової техніки, яку дають у розстрочку. От я і скористався акційною пропозицією. По-перше, ми забули з дружиною, як це стояти над кухонною мийкою. По-друге, стали значно менше використовувати води і природного газу.

Тому з упевненістю можу сказати, що "буржуазні" винаходити полегшують наше життя.  

 

Які ж переваги установки для миття посуду

Звичайно, що посудомийна машина майже немає недоліків. При цьому "плюсів" у неї безліч.

  1. Для миття посуду використовуються миючі засоби, які можуть викликати алергію від контакту з ними. Завдяки посудомийній машині людина не контактує з ними.
  2. Посуд дезінфікується і піддається миттю й полосканню при високих температурах води. Під час ручного прання це зробити неможливо.
  3. Кількість води, яка використовується під час автоматичного миття, втричі менша, ніж піч час миття руками.
  4. Потрібна лише холодна вода. Нагріє рідину установка.
  5. Для миття в посудомийній машині потрібен лише один миючий засіб. Забудьте про гелі, порошки, губки, щітки і скребки.
  6. Простота у використанні: завантажив посуд — дістав після миття. Участь людини в цьому процесі зводиться до мінімуму.

Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 липня 2017, 15:44 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації