Вхід | Реєстрація

Життєдіяльності Полтави сніг не порушив. З чергового засідання міськвиконкому

Життєдіяльності Полтави сніг не порушив, хоча опадів випало стільки, як за три роки, зазначив міський голова Андрій Матковський на засіданні міськвиконкому. Ситуація контрольована, комунальники наполегливо працюють, їм допомагають технікою підприємства. Звичайно, говорить мер, незручності є, але не зупиняється транспорт, не зникає світло – як у інших містах.
Члени виконкому розглянули низку питань, передусім, щодо надання містобудівних умов, погодили акти готовності низки об’єктів до експлуатації, вирішили провести громадське обговорення проекту коригування генерального плану міста. Затверджено протокол чергового засідання громадської комісії з житлових питань, в тому числі і пропозицію надати одному з воїнів-афганців двокімнатну квартиру. Нагадаємо, що перед цим дві квартири представники цієї категорії отримали у будинку на бульварі Богдана Хмельницького, 21.

Автор: www.meria.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 лютого 2010, 14:03 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації