Вхід | Реєстрація

Два роки тому в бою на Донбасі загинув Руслан БАТИР

Два роки тому в бою на Донбасі загинув Руслан БАТИР

Вшанувати пам’ять загиблого Героя на його могилу прийшли рідні та друзі, військові та керівники Козельщинського району і селищної ради.

Два роки тому, 31-го липня 2015 року, в жорстокому бою під селом Андріївка Донецької області, захищаючи Україну від ворога, загинув наш земляк рядовий БАТИР Руслан Іванович. В річницю його смерті вшанувати пам’ять Героя на його могилу в смт Нова Галещина прийшли рідні та друзі, голова Козельщинської районної ради Юрій Марченко, заступник голови районної держадміністрації Світлана Тригубенко, голова селищної ради Світлана Самсонова, офіцери Козельщинського районного військового комісаріату. Після покладання квітів та хвилини мовчання Юрій Марченко та Світлана Тригубенко подякували матері Героя Наталії Миколаївні Приходько за виховання справжнього патріота України, який віддав своє життя захищаючи нашу Вітчизну та всіх нас.

Руслан, ми тебе ніколи не забудемо!

ГЕРОЮ СЛАВА І ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ!


Автор: Віктор КРУК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 серпня 2017, 15:42 | Козельщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації