Вхід | Реєстрація

Двоє чоловіків викрали автомобіль, але далеко не заїхали через його несправність

Двоє чоловіків викрали автомобіль, але далеко не заїхали через його несправність

До чергової частини Семенівського відділення поліції надійшло повідомлення від 50-річного жителя с. Вереміївка. Чоловік розповів, що уночі невідомі намагалися заволодіти його автомобілем «Москвич», але доїхавши до сусідньої вулиці залишили його через несправність.

Прибувши на місце події, поліцейські отримали ще одне звернення про незаконне заволодіння транспортного засобу.

22-річний житель цього ж села повідомив, що невідомі викрали його «ВАЗ», що стояв поруч з господарством.

Завдяки оперативній допомозі патрульної поліції Кіровоградської області, правоохоронцям  Семенівщини  вдалося оперативно встановити осіб, причетних до скоєння обох правопорушень.

Ними виявилися двоє чоловіків: 18-річний односелець потерпілих та 34-річний житель Кіровоградщини. Непрацюючі чоловіки раніше вже судимі за крадіжки та грабежі.

 По даним фактам відкрито кримінальні провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Такі дії караються штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

За матеріалами Семенівського відділення поліції


Автор: За матеріалами Семенівського відділення поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 серпня 2017, 14:55 | Семенівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації