Вхід | Реєстрація

Пальмірі – 15!

Пальмірі – 15!
Саме 15 років у нашому місті працює інтелектуальний клуб «Пальміра». З цієї нагоди 6 лютого 2010 року у читальному залі районної бібліотеки для дітей зібралися кращі з кращих представників інтелектуального товариства Гадяччини. Привітати однодумців святковою грою «Що? Де? Коли?» вирішили команди інтелектуального клубу «Магніт» (керівник Олександр Грабенко).
Серед гостей були секретар міської ради Ольга Безух, начальник відділу культури та туризму райдержадміністрації Лариса Труш, почесний гадячанин Микола Брикін та заступник директора по роботі з дітьми Гадяцької ЦБС Ольга Ліверганд. Пальмірівці тісно співпрацюють з навчальними закладами району, Гадяцькою ЦБС. Вони є ініціаторами і організаторами багатьох інтелектуальних заходів у місті та районі.
«А все починалося з команди «Альфа-Омега», - говорить засновник і керівник клубу «Пальміра», завідуюча Інтернет-центром ЦРБ ім. Л. Українки Катерина Кувшинова. – Тоді виглядало дивним, що дорослі люди ввечері збираються, щоб пограти у «Що? Де? Коли?». Тодішнє керівництво міста і району з острахом запитували, чому збирається багато людей у бібліотеці, і чим ми там займаємося. А ми поспішали кожної суботи ввечері на спілкування одне з одним. Тут знайомилися, родичалися, кумалися. Ми вже не уявляємо життя без цих зустрічей».
Зал сяяв від теплих і щирих посмішок учасників та гостей. Звучали вірші, поздоровлення, вручалися подарунки. Кращою командою року стала «Монте-Карло», їй вручено перехідний знак клубу – кришталева сова.
Та найзахоплюючою була гра. Як завжди цікава, пізнавальна, весела. Дружніми оплесками вітали команди одна одну: «Водолій» (капітан Тетяна Боцула), «Монте-Карло» (капітан Олександр Шаманський), «Любі друзі» (капітан Наталія Бондар), «Ромашка» (капітан Наталія Плутенко), «Едельвейс» (капітан Віталій Приймак), «Крокус» (капітан Ігор Коблиця).
Пані удача переходила від однієї команди до іншої, і це не дивно, адже змагалися найрозумніші. У нелегкій боротьбі переможцем ювілейної гри стала команда «Водолій». Учасники отримали подарунки. Катерина Кувшинова, як керівник інтелектуального об'єднання, нагороджена дипломами та грамотами від міської ради та відділу культури та туризму райдержадміністрації.

Автор: Альона Глік, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 лютого 2010, 14:49 | Гадяч | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації