Вхід | Реєстрація

Тонувальна плівка захищає салон автомобіля від вигорання, а власника від зайвих очей

Тонувальна плівка захищає салон автомобіля від вигорання, а власника від зайвих очей

Кожен автомобіліст знає, що від спеки може врятувати тільки тонування. Це в дитинстві ми думали, якщо скло на автомобілі темного кольору, то на ньому їздять або секретні суперагенти, або кримінальні авторитети. Особливо, якщо транспортний засіб було зібрано на Горьківському автомобільному заводі, він мав чорний колір, то тут сумнівів щодо супергеройського походження просто не могло виникнути. Чорна тонована «Волга» здавалася найкращим авто. І особливої загадковості їй надавала плівка на склі.

Для чого потрібна тонувальна плівка:

  • захист салону автомобіля від вигорання;
  • спосіб убезпечити себе від палючого сонця;
  • можливість приховати те, що відбувається всередині автомобіля;
  • надати транспортному засобу особливий вигляд.

Тонування — це простий і дешевий спосіб самостійно покращити зовнішній вигляд свого автомобіля. Більшість автомобілістів, щоб затонувати авто, звертаються до спеціалістів. Та виявляється, що приклеяти плівку може майже кожен власник автомобіля. Головне —  придбати якісну тонувальну плівку і знати, як правильно клеїти її.

Отож, для приклеювання плівки нам знадобиться якісна плівка, канцелярський ніж, пластиковий скребок, маркер, обприскувач, мильний розчин, будівельний фен.

 

Кілька підказок

Тонувальну плівку найкраще клеїти на демонтовані стекла. Внутрішню сторону скла необхідно обробити мильним розчином і ретельно вимити. Найкраще клеїти плівку в закритому приміщенні, у якому відсутні протяги. Ідеальним місцем для цього буде ванна кімната, оскільки перед поклейкою необхідно напустити пару.

Після того, як скло буде повністю вимите, його неохідно почистити скребком із лезом. Це допоможе видалити залишки бруду.

Плівку слід розгорнути і прикласти до очищеної сторони скла. Її можна зафіксувати, попередньо змочивши поверхню мильним розчином. Потім обережно обвести скло маркером, далі — вирізати плівку.

Перед наклеюванням плівку необхідно роз’єднати. По мірі наклеювання її на скло, необхідно змочувати поверхність мильним розчином.

Головне — наклеїти плівку без бульбашок з повітрям і водою. Використовуйте шпатель, аби їх позбутись.

Після того, як плівку наклеїли, її необхідно просушити. Найкращий варант — дати їй просохнути природнім способом. Коли плівка просохне, треба обережно обрізати плівку по краях. Після цих процедур варто ще на добу залишити скло.

Тонуйте свій автомобіль і захищайте салон від вигорання, а себе від зайвих очей.


Автор: Євгеній Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 серпня 2017, 09:46 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації