Вхід | Реєстрація

Нардеп Мосійчук: Голову Лубенської РДА Тетяну Качаненко зупинили п’яну за кермом

Нардеп Мосійчук: Голову Лубенської РДА Тетяну Качаненко зупинили п’яну за кермом

Народний депутат Ігор Мосійчук на своіїй сторінці у Facebook повідомив, що в крові керівника району вміст алкоголю склав 2,6 проміле:

Вчора на 214 кілометрі траси Київ-Харків патрульною поліцією був зупинений автомобіль за кермом якого знаходилась голова Лубенської райдержадміністрації Полтавської області Тетяна Качаненко. Патрульні поліцейські запропонували чиновниці пройти тест на алкогольне сп'яніння. Вона відмовлялась, але треба віддати належне поліцейським, які наполягли на дотриманні чинного законодавства і в результаті проведення тесту було встановлено, що Тетаня Качаненко перебуває в стані алкогольного сп'яніння 2,6 проміля. Патрульною поліцією було складено протокол за участю понятих. Голова Лубенською РДА Т. Качаненко відмовилася підписувати протокол, почала дзвонити комусь зі своїх покровителів і просити зам'яти цю ситуацію, погрожувала поліцейським, а коли нічого не допомогло просто розплакалась.

Враховуючи вище викладене, висловлюю подяку працівникам національної поліції, які проявили принциповість на службі закону
.


Автор: Ігор Бабаєв, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 вересня 2017, 15:16 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації