Вхід | Реєстрація

У Гадяцькому районі затримали викрадача газового конденсату

У Гадяцькому районі затримали викрадача газового конденсату

Подія сталася на початку жовтня поблизу одного із сіл Гадяцького району.

Автопатрулем поліції охорони було виявлено чоловіка, який наповнював у пластикові каністри конденсат з крана свердловини. Зловмисник намагався втекти, але був затриманий нарядом поліції.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Гадяцького відділу поліції та встановлено особу затриманого. Ним виявився 22-річний місцевий житель.

У чоловіка виявлено 20-ти літрову каністру, наповнену конденсатом. Також при огляді прилеглої території поліцейські знайшли ще 11 каністр загальною ємністю 150 літрів.

За фактом замаху на скоєння крадіжки слідчі відкрили кримінальне провадження за статтями 15 та 185 Кримінального кодексу України.


Автор: Поліція Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 жовтня 2017, 15:44 | Гадяч | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації