Вхід | Реєстрація

Померлих скоро ховатимуть на тротуарі?

Померлих скоро ховатимуть на тротуарі?
Декілька пирятинців звернулося до редакції з приводу виділення місць під поховання на міському кладовищі. «Уже майже на тротуарі ховають померлих…, біля центральної дороги ... Хто дає право, … чи за гроші купуються місця на цвинтарі?», - такі репліки кидали обурені жителі нашого міста.
Аби з’ясувати, хто і яким чином «розподіляє» місця на міському кладовищі та про які «могили майже на тротуарі» йде мова, - ми звернулися до директора КП «Каштан» Віталія СКОЧКА.
Щодо свіжої могили при вході на кладовище, то він сказав, що там раніше вже було поховання і навіть стояв хрест. Нині ж рідні померлого чоловіка захоронили його на тому самому місці, де років 50 тому була похована його сестра. Тож це – скажімо так, вияв волі рідних. Взагалі-то, місця для захоронення померлих визначають працівниці КП «Каштан», які працюють на кладовищі. Нині проводяться роботи по вирубці чагарників зі сторони вулиці Цибаня, а звільнену територію і виділяють під могили. Якщо ж є вільні місця біля могилок уже померлих, то рідних ховають там. Щодо закиду пирятинців про те, що місця на цвинтарі продаються за гроші, то В. Скочко запевнив, що це не так. «Я особисто попередив працівників кладовища, щоб ті не брали ніяких грошей за виділення місця під могили. Якщо ж дізнаюся, що беруть, - їх буде звільнено з роботи», - заявив керівник КП «Каштан».

Фото автора

Автор: Оксана БОНДАРЕНКО, www.piryatin-visti.at.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 лютого 2010, 16:25 | Пирятин | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації