Вхід | Реєстрація

Допоможемо дітям!

Протягом 3-23 травня 2010 року відбудеться Всеукраїнська благодійна акція допомоги дітям з різними вадами «Серце до серця». Її організатори – однойменний благодійний фонд, Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту, Міністерство освіти і науки України, Міністерство культури і туризму України, Державний центр позашкільної освіти. Оргкомітети створюватимуться і на місцях. Так, у Полтаві його нарада за участю представників Всеукраїнського організаційного комітету запланована на 22 лютого.
Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» проводить активні пошуки спонсорів і партнерів. Також можуть залучатися кошти місцевих бюджетів, що не заборонено чинним законодавством. Проведення акції широко висвітлюватимуть національні та державні телерадіоканали. Головний банківський партнер – ВАТ «КРЕДОБАНК». Банківські працівники проводитимуть підрахунки зібраних волонтерами коштів та перераховуватимуть їх на єдиний рахунок Акції. Така прозорість і відкритість сприятиме більшій довірі населення. Зібрані кошти підуть на закупку медичного обладнання.


Рахунок для благодійних внесків: р/р 2600901011888 в КФ ВАТ «КРЕДОБАНК» м.Київ, МФО 321897, ЄДРПОУ 34354227. Найменування платежу: «благодійний внесок на придбання медичного обладнання області(міста) від» .

Автор: www.meria.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 лютого 2010, 16:36 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації