Вхід | Реєстрація

У сніговому полоні опинилося близько 500 автомобілів

У сніговому полоні опинилося близько 500 автомобілів
О 07:30 12-го лютого до Головного управління МНС у Полтавській області надійшло повідомлення, про те, що на автошляху Суми - Полтава - Олександрія внаслідок сильних поривів вітру утворилися великі снігові замети, які спричинили затримку дорожнього руху.
Найбільший затор через снігові замети стався біля села Побиванка. У сніговому полоні опинилося близько 500 автомобілів. Застряг навіть весільний кортеж. Затор розтягнувся на сім - вісім кілометрів.
У розчищенні дороги взяло участь близько десяти бульдозерів та спец автомобілів рятувальної служби та СРСВАРЗ м. Полтави. Також на допомогу відгукнулися місцеві підприємці, які надали лопати та техніку для розчищення снігових заметів. Рятувальники організували пересувні обігрівальні пункти, замерзлим водіям роздавали чай. Рух на цій ділянці траси відновили близько одинадцятої. Але через складні погодні умови, сильний вітер та сніг, трасу продовжує замітати. Наразі рятувальники та дорожні служби переведені в посилений режим роботи. На місці працює мобільна оперативна група ГУМНС у Полтавській області.

Автор: Прес-служба ГУ МНС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 лютого 2010, 16:38 | Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації