Вхід | Реєстрація

Забудьте про віник і швабру. Купіть робота-пилосмока

Забудьте про віник і швабру. Купіть робота-пилосмока

Більшість читачів мають пам'ятати фільм Люка Бессона "П’ятий елемент". У фільмі був негативний персонаж Жан-Батист Еммануель Зорг, фабрикант зброї, якого зіграв Гері Олдмен. Кілька сцен відбувалися в корпорації Зорга. Коли він розбиває склянку, у ту ж мить в кімнаті з'являються роботи, які прибирають скло.

У 1997 році подібне явище здавалося для нас фантастикою. А робота-пилосмока можна було тільки уявити. Та минуло двадцять років і сьогодні пилосмок, оснащений штучним інтелектом, який використовують для автоматичної прибирання приміщень, продається в Цитрусі. Хто не вірить, просто перейдіть за посиланням http://www.citrus.ua/shop/goods/smart-kitchen/3593/ і переконайтеся в цьому.

Це не жарт і не вигадка, а прекрасна інтелектуальна техніка, що стане в нагоді для кожної господині. Робот-пилосмок, обладнаний автоматичними очисними контейнерами і спеціальними системами прибирання, виконує вказівки власника через смартфон чи спеціальний пульт. Такий пилосмок прибере кімнату як без напольного покриття, так і з ворсистими коврами. Достатньо лише обрати параметри роботи і диво-помічник ідеально виконає прибирання за вас.

Коли за роботу береться робот-пилосмок, то на підлозі не залишиться жодної плями, оскільки йому під силу навіть найбільші забруднення.

Уявіть, інтелектуальна побутова техніка має п’ятиетапну систему очищення, де використовуються суха і волога насадки. Тобто, ваш робот-пилосмок одночасно підмітає підлогу, піднімає з неї все сміття, всмоктує його, миє і витирає поверхню за один прохід. Ви бачили в своєму житті щось краще?

До речі, за цією інтелектуальної технікою не потрібно стежити. Робот-пилосмок обладнаний функцією запобігання падіння зі сходів. Іншими словами, коли ваш помічник під час руху виявить перепад на поверхні, то миттєво змінить напрямок і обире нову траєкторію.

Займайтесь своїми справами, відправляєтесь в салон краси, перукарню чи за покупками. А доки вас не буде вдома, прибиранням займеться робот-пилосмок. І не треба хвилюватись, що в нього закінчиться заряд, а підлога в будинку залишиться напівбрудною. Якщо акумулятор майже розрядився, робот-пилосмок автоматично повертається до зарядного пристрою.

Крім того, інтелектуальна побутова техніка має датчики, які попереджують зіткнення з іншими предметами, які робот легко обходить під час прибирання.

Вам навіть не потрібно щодня виставляти вашого помічника на режим прибирання. Достатньо запрограмувати його. І кожен день у вказаний час робот-пилосмок відповідально і якісно виконувати свою роботу. 

Забудьте про віник, пилосмок і швабру, настав час обрати відповідального помічника робота-пилосмока.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 жовтня 2017, 10:32 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації