Вхід | Реєстрація

Завідуюча дитсадка отшрафована за те, що влаштувала свого чоловіка оператором котельні

Завідуюча дитсадка отшрафована за те, що влаштувала свого чоловіка оператором котельні

Постановою Лубенського міськрайонного суду від 21 серпня 2017 року завідуюча дошкільним навчальним закладом, що розташований у с. Новаки Лубенського району, притягнута до адміністративної відповідальності за вчинення адміністративного корупційного правопорушення, передбаченого ч.1, 2 ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За інформацією керівника Лубенської місцевої прокуратури Олександра Соболєва, будучи посадовою особою, жінка прийняла на посаду оператора газової котельні свого чоловіка та самостійно вирішувала питання про його преміювання. При цьому, порушуючи вимоги Закону України «Про запобігання корупції», не повідомила про наявність у неї реального конфлікту інтересів керівника відділу освіти, молоді та спорту Лубенської районної державної адміністрації.

У вівторок, 24 жовтня 2017 року, апеляційний суд Полтавської області залишив рішення суду 1-ї інстанції без змін. Як результат, за невжиття заходів щодо недопущення виникнення реального конфлікту інтересів завідуюча має сплатити 3 тис. 400 грн. штрафу.


Автор: Прес-служба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 жовтня 2017, 11:40 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації