Вхід | Реєстрація

Кобелячани вшанували пам’ять Великого лікаря

Кобелячани вшанували пам’ять Великого лікаря

28 жовтня в Будинку дитячої та юнацької творчості відбувся вечір пам’яті Миколи Касьяна.

Лікаря мануальної терапії Миколу Андрійовича Касьяна знали далеко за межами нашої держави. До нього звертались люди, які мали проблеми з хребтом. Його називали цілителем, Лікарем з великої літери.

Він був почесним академіком Української стоматологічної та Санк-Петербурзької медичних академій, почесним доктором медицини Італії. Нагороджений орденами князя Ярослава Мудрого, «Знак Пошани», рівноапостольного князя Володимира, святого Нестора Літописця, Миколи Чудотворця.

Протягом 1990 року Микола Андрійович здійснив управлення дисків хребта 41 тисячі 251 хворому, за що його ім’я занесли до Книги рекордів Гіннеса.

Будинок дитячої та юнацької творчості носить ім’я талановитого земляка. Минулої п’ятниці учасники літературної студії «Сяйво», що працює в БДЮТ, провели вечір пам’яті Великого лікаря. На цей захід зібрались керівники району, жителі міста, учителі й учні міських шкіл. Вони переглянули уривки документальних фільмів про Миколу Касьяна, заслухали музичні композиції у виконанні Андрія Уткіна й Інни Козько.

По завершенню заходу присутні поклали квіти до підніжжя пам’ятника та на могилу лікаря-цілителя.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 листопада 2017, 10:10 | Кобеляки | Культура та освіта


1. Седой / 5 листопада 2017, 12:39
Царствие небесное и вечная память Николаю Андреевичу. В детстве посчастливилось править вывих еще у его отца (деда Гавы). Повезло Лiкарю, не увидел во что превратили его родину кастрюлеголовые потомки.
2. Олексій / 5 листопада 2017, 13:19
1.Седой
«Повезло Лiкарю, не увидел во что превратили его родину кастрюлеголовые потомки»

Я вибачаюсь, мені може показалось, ви дійсно жалкуете що Микола Андрійович так рано помер?...
3. земеля / 5 листопада 2017, 13:23
Выдающийся Человек. Прославил Кобеляки на весь белый свет. Рассказывают что в одно время с Москвы невозможно было купить билет на поезд. А бабушка говорила , что все началось с его отца, которому пришлось лечить уже своего отца, после того как его побили цыгане. И нынешнее поколение не может поверить что Касьян лечил людей, а не зарабатывал себе капитал, а местных принимал без очереди. А руководство страны и их родных и близких лечил как и всех остальных.
4. земеля / 5 листопада 2017, 13:46
2.Олексій
«ви дійсно жалкуете»


Давайте хоть тут , пользуясь именем Святого Человека не задавать глупых вопросов, и не провоцыровать друг друга. Хотя Мастер , с его характером и острословием ответил бы и на этот вопрос. Лучше поделитесь хорошим об этом Человеке, кто что знает. Это будет самым лучшим его памяти.
5. Микола Гузченко / 5 листопада 2017, 16:27
2.Олексій
«мені може показалось, ви дійсно жалкуете що Микола Андрійович так рано помер?»

Та ні, він радіє цьому:
1.Седой
«Повезло Лiкарю»

Це йому там скрєпу таку привили. )
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації