Вхід | Реєстрація

Олексія Жука привітали двома турнірами

Олексія Жука привітали двома турнірами

Минулими вихідними відбулися шашковий та міні-футбольний турніри, присвячені 75‑річчю заслуженого ветерана спорту Кобеляцького району.

Олексій Григорович Жук відомий в області ентузіаст фізичної культури та спорту, організатор різноманітних змагань. На честь ювілейної дати його народження працівники спортивної організації «Колос» провели два турніри. У першому взяв участь і сам ювіляр, у другому — його вихованці.

4 листопада відбувся шашковий турнір, на який зібрались шашкісти з Жуків, Чорбівки, Біликів, Кобеляк і сусіднього Козельщинського району. Усього 12 учасників. За підсумками змагань, 1 місце виборов кобелячанин Володимир Кухаренко, другим став Анатолій Остапченко з Козельщини, третім — біличанин Георгій Горгола. Олексій Жук був п’ятим.

Переможців та призерів нагородили грамотами «Колоса» і грошовими призами, які надав Микола Жук, депутат облради.

5 листопада в Біликах пройшов міні-футбольний турнір. У ньому змагались шість команд: «Сокіл-98» (вихованці Олексія Жука), «Сокіл», «Ветеран» (обидві з Біликів), «Жуки», «Інструктори» та «Педагоги ДЮСШ». Близько 50 спортсменів.

Перемогу в цьому турнірі отримала команда Олексія Жука «Сокіл-98». До речі, двоє гравців цієї команди зараз виступають у клубах української Прем’єр-ліги. Владислав Корнієнко грає за кам’янську «Сталь», а Вадим Таранушич — за полтавську «Ворсклу».

Учасників та ювіляра привітали керівники районної й Білицької селищної рад, голова спорторганізації «Колос» Віталій Детюк. Переможці та кращі гравці отримали пам’ятні кубки, а Олексія Жука нагородили ювілейною медаллю за тренерські досягнення.


Автор: Роман МІЛЬКО, представник «Колоса»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 листопада 2017, 14:42 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації