Вхід | Реєстрація

У жителя Шишак вдома знайшли зброю і більше 5 кілограм наркотиків

У жителя Шишак вдома знайшли зброю і більше 5 кілограм наркотиків

Поліцейські Шишацького відділення поліції вилучили за місцем проживання 28-річного жителя району наркотичні коноплі, загальною вагою близько 5-ти кілограмів.

Чоловік із жовтня місяця цього року ухилявся від органів досудового розслідування за наркозлочини та ігнорував виклики до слідчого.

Під час проведення слідчих заходів поліцейські затримали розшукуваного за місцем проживання. Під час обшуку правоохоронці виявили наркотичні рослини та незареєстровану зброю — пістолет і револьвер.

За фактом незаконного зберігання наркотичних засобів у великих розмірах, відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — від двох до п’яти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

28-річному чоловіку суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.


Автор: Шишацький відділ поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 грудня 2017, 11:52 | Шишаки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації