Вхід | Реєстрація

Шукайте Миколайчиків у магазинах міста!

Шукайте Миколайчиків у магазинах міста!

13 грудня – перший день роботи волонтерів акції «Святий Миколай – дітям» у магазинах міста. У рамках цього етапу волонтери працюють у магазинах, пропонуючи всім бажаючим долучитись до акції та передати одяг, канцтовари, продукти, книжки, побутову хімію для найменших кременчужан.

Першого дня акції 159 волонтерів вийшли на роботу у 68 магазинів, розташованих в усіх районах нашого міста. Загалом протягом 4 днів до акції долучаться 73 магазини, у яких працюватимуть 342 волонтери.

Загалом у магазинах міста було зібрано 598 солодких новорічних подарунків, іграшки, канцтовари, книжки, одяг. Також, волонтерами акції було зібрано 3585,10 грн. На ці кошти організатори планують придбати подарунки дітям, які малювали свої мрії в рамках Марафону написання листів до Святого Миколая.

Цього року кременчужани вкотре підтвердили щирість свого серця та небайдужість до майбутнього нашої країни. Серед зібраного в перший день роботи чимало іграшок, продуктів харчування та засобів гігієни. Є і цікаві подарунки – наприклад, чудові святкові крила, які обов’язково стануть в нагоді маленьким янголяткам.

Ми щиро дякуємо всім кременчужанами, які долучились до акції! Ми віримо, що завдяки спільним зусиллям кожен маленький кременчужанин цього року отримає свій подарунок на Миколая!

Якщо ви ще не встигли долучитись до акції – наші волонтери чекатимуть на вас у четвер та п’ятницю з 15:30 до 19:00, у суботу із 09:00 до 18:00, у найкращих та найдобріших магазинах міста!

Цього року до акції долучились: мережі магазинів «Оптовичок», «Маркетопт», «Лукас», «Лукасик», «ЛогінсСмак», «Принцип», фрешмаркетах «Брусничка», торгівельні центри «Амстор» та «Дипломат», Будинку торгівлі та Центральний ринок, супермаркети «FOZZY», «Фуршет» та «Український», магазини «Художник», «Роксолана», «NYF», «Бджілка», «Абсолют», «Малятко», «Рудий Кіт», «ПП «Понежа», «Евріка», «Астрая» та «Гоша».

Контакти Центрального Офісу акції в місті Кременчуці – 3-51-06, 068-018-18-95. Офіс знаходиться за адресою вул. Шевченка, буд. 19/3.


Автор: БФ «Святий Миколай — дітям»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2017, 10:48 | Кременчук | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації