Вхід | Реєстрація

На черговій апаратній нараді говорили про зарплати та енергоносії

На черговій апаратній нараді говорили про зарплати та енергоносії

15 січня на щотижневій нараді у голови райдержадміністрації  було розглянуто три питання. На перше «Про стан виплати заробітної плати та стан розрахунків  за енергоносії установами і організаціями, що фінансується з районного бюджету за 2017 рік» доповідав начальник фінансового управління райдержадміністрації Андрій Дацко.

Підбиваючи підсумки розглянутого питання, голова райдержадміністрації Таміла Шевченко   зазначила, що Кобеляцьким  РГП  ПАТ «Полтавагаз» у 2017 році не взято участі в тендерних процедурах  по  забезпеченню   газом у 2018 році   закладів  освіти району і наголосила на  необхідності забезпечення  суворого контролю  за своєчасною  виплатою  заробітної плати  працівникам бюджетних установ та розрахунками  за енергоносії  в межах коштів, передбачених кошторисами та помісячними  планами асигнувань.

Про виконання районною державною адміністрацією  комплексу основних  антикорупційних  заходів у 2017 році – доповідав завідувач сектору взаємодії  з правоохоронними  органами,  оборонної  та мобілізаційної роботи  апарату райдержадміністрації Валерій Сєргєєв.

Таміла Шевченко  нагадала, що з 1 січня 2018 року розпочався черговий етап подання декларації осіб, уповноважених на виконання функцій держави, за 2017 рік. Наголосила, що  державні службовці  несуть особисту відповідальність за несвоєчасність подання електронних декларацій згідно чинного законодавства. Рекомендувала тримати на контролі питання організації вжиття антикорупційних заходів. 

А завідувач  Кобеляцького  МВПЛД ДУ «Полтавський  ОЛЦ МОЗ України» Валентина Семиног поінформувала про епідеміологічну ситуацію в Кобеляцькому районі за 2017 рік та початок 2018 року.

Насамкінець апаратної наради голова райдержадміністрації запропонувала 22 січня 2018 року в День соборності України відвідати експозицію в Кобеляцькому музеї  літератури і мистецтв імені Олексія Кулика. І наголосила, що на адміністративних  приміщеннях установ, організацій та підприємств району в дні державних свят варто вивішувати державні прапори України.


Автор: Прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 січня 2018, 12:19 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації