Вхід | Реєстрація

За минулу добу рятувальники відбуксирували 12 автомобілів

За минулу добу рятувальники відбуксирували 12 автомобілів

Упродовж минулої доби підрозділи ГУ ДСНС у Полтавській області і здійснили буксирування 12 автомобілів, в яких перебувало 12 чоловіків у Оржицькому, Чутівському,  Лохвицькому районах.

Так, 30 січня о 04:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автошляху Оржиця-Хорол поблизу села Лукім’я Оржицького району, внаслідок ускладнення погодних умов (ожеледиці), сім  вантажних автомобілів  не можуть  самостійно рухатися.

Для забезпечення руху транспорту та щоб не допустити утворення автомобільних заторів рятувальниками 10-го Державного пожежно-рятувального посту у складі 5 чоловіків особового складу та 1 одиниці техніки, а також 2 одиниць допоміжної техніки одного із місцевих підприємств  було надано допомогу водіям  у буксируванні автомобілів на проїжджу частину дороги.


Автор: ГУ ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 січня 2018, 12:58 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації