Вхід | Реєстрація

Полтавщина активно залучає іноземні інвестиції

Полтавщина активно залучає іноземні інвестиції

Як розповіла директор Департаменту економічного розвитку Інна Іщенко, Полтавська область активно залучає фінансові та грантові ресурси для розвитку і зберігає позиції інвестиційно привабливого регіону. У 2017 році на Полтавщині діяло 27 проектів міжнародної технічної допомоги. Тоді як у 2016‑му — 17, у 2015‑му — 14, а у 2014‑му — 9.

Міжнародна технічна допомога стосувалася розвитку урядування та громадського суспільства (11 проектів), упровадження енергоефективних заходів (11 проектів), охорона здоров’я (6 проектів).

Міжнародні організації у 2017 році надали грантову фінансову підтримку для реалізації проектів розвитку на Полтавщині на загальну суму понад 19 мільйонів гривень. Наприкінці минулого року підписані документи, які передбачають розвиток подальшого співробітництва із такими організаціями, як DESPRO, GIZ, Програма розвитку ООН.

Інна Іщенко підкреслила, що реалізовуються проекти з децентралізації. Починаючи від якісного надання адміністративних послуг, до якісної системи обслуговування закладів освіти, закладів охорони здоров’я. Такі проекти якраз потребують міжнародної технічної допомоги. Ефективно реалізують їх у ОТГ: створюють ЦНАПи, дитячі садочки з енергоефективними технологіями.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 лютого 2018, 11:37 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації