Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькому районі завалився будинок - загинула господарка

У Кременчуцькому районі завалився будинок - загинула господарка

4 лютого о 11:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в приватному глинобитному одноповерховому житловому будинку на вул. Чкалова, що в с. Нова Знам’янка Кременчуцького району сталось обрушення стіни.

Бійцям ДСНС, які прибули на виклик, стало відомо, що внаслідок події господарка загинула на місці, співмешканець отримав травми різного характеру. Рятувальники за допомогою спеціального обладнання витягли постраждалого чоловіка з-під завалу та передали працівникам швидкої медичної допомоги.  

Для надання допомоги залучалися 5 чоловік особового складу 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини та 1 одиниця техніки.


Автор: ГУ ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 лютого 2018, 10:36 | Кременчук | Надзвичайне


1. Zorn / 6 лютого 2018, 09:51
Трагедія. Людину жаль. Ситуація наштовхує на думку: дуже багато українців живуть совковим (та ще й до цього прадідівським) менталітетом, що хтось прийде і наведе лад у його домі. Невже не бачили господарі що мазанка потребує ремонту. Замість будівництва добротних помешкань для себе та майтутніх нащадків, кожне покоління одягає «шаровари» в мозги і ліпить собі житло з глини, соломи та кізяків.
2. Чудо Юдо / 6 лютого 2018, 09:57
Сам живу в мазанці з глини - далеко не найгірша конструкція, скажу вам. Звісно не піноблок, але...
А у даному випадку, явно видно з фото, просто забили болт на те, що дах давно протікає. І тут Зорн правильно пише - таке як чекали поки хтось прийде і зробить все класно. А людину шкода
3. Beri Mor / 6 лютого 2018, 10:23
1.Zorn
«дуже багато українців живуть совковим (та ще й до цього прадідівським) менталітетом, що хтось прийде і наведе лад у його домі.»

Це правда.Людям ніяк не дійде,що радянські часи,коли про людей дійсно піклувалися-минули,а зараз прийшли бандюки,які здирають останню сорочку.
4. Selena2017 / 6 лютого 2018, 11:52
Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
5. Zorn / 6 лютого 2018, 14:28
3.Beri Mor
«а зараз прийшли бандюки,які здирають останню сорочку.»

Рекомендую після слова «бандюки» додати "та бариги".
6. Седой / 6 лютого 2018, 16:09
Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
7. Седой / 6 лютого 2018, 16:10
Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
8. Adekvatov / 6 лютого 2018, 16:12
1.Zorn
«Замість будівництва добротних помешкань для себе та майтутніх нащадків, кожне покоління одягає «шаровари» в мозги і ліпить собі житло з глини, соломи та кізяків.»

Щось ти, блін, рамси попутав. Те покоління в шароварах на майдани не ходило. Саме те покоління бдувало вам все, що зараз ще лишилось, і що ваше покоління ще не розламало, не спродало. От саме тому й збудували собі мазанку, бо на більше грошей не було. Але збудували хоч таке. І ти їх ще й винувачуєш, що вони будинок не ремотували. А за які шиші? За мізерну пенсію? Не треба забувати, що будували після тяжкої виснажливої великої війни. А ваше покоління розламало і розпродало усі фабрики і заводи, які те покоління збудувало. Краще б воно вам їх і не будувало.
9. Selena2017 / 6 лютого 2018, 16:55
Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
10. земеля / 6 лютого 2018, 18:24
1.Zorn
«Трагедія. Людину жаль. Ситуація наштовхує на думку: дуже багато українців живуть совковим (та ще й до цього прадідівським) менталітетом»


Ты прадедов наших не чипай. Они к сожалению уже не могут тебе ответить да и не гоже это , не по христиански. Нам еще нужно учиться у них как жить и как страну беречь. А люди бывают не зависимо от времени разными, и хорошими и плохими.
11. Adekvatov / 6 лютого 2018, 18:32
Коментар видалено за порушення пункту 2.3, 2.5, 2.9 Правил користування сайтом
12. Adekvatov / 6 лютого 2018, 18:40
Коментар видалено за порушення пункту 2.3, 2.9 Правил користування сайтом
13. Adekvatov / 6 лютого 2018, 18:45
Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
14. земеля / 6 лютого 2018, 20:10
2.Чудо Юдо
«Сам живу в мазанці з глини - далеко не найгірша конструкція»


В Америке последнее время частные дома строят как у нас раньше из........лампача!!!!!!! Правда по современным технологиям. Ибо считается что глина считается самим экологически чистым материалом и хорошо держит тепло( кто жил то помнит что летом в жару в такой хате всегда прохладно) . А там за своим здоровьем пиклуются.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації