Вхід | Реєстрація

У Кременчуці затримали чоловіка, який грабував жінок

У Кременчуці затримали чоловіка, який грабував жінок

Про причетність одного чоловіка до обох фактів свідчили дані, надані потерпілими.

Перше повідомлення про відкрите заволодіння мобільним телефоном надійшло від жінки 2 лютого, близько 12:00. Інший випадок стався наступного дня, близько 12:42 – чоловік зайшов у приміщення одного із ломбардів і вирвав з рук працівниці планшет.

А вже за кілька годин оперативні працівники встановили місце перебування чоловіка, підозрюваного у причетності до зареєстрованих фактів.

Встановлено, що зловмисникові 30 років, він вже мав проблеми із законом. Поліція перевіряє його на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Відомості за фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 (грабіж, вчинений повторно) Кримінального кодексу України.


Автор: За інформацією Кременчуцького відділу поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 лютого 2018, 11:25 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації