Вхід | Реєстрація

26 февраля состоится сессия Полтавского областного совета

Среди перечня вопросов есть и касающиеся Кременчуга.
Председатель областного совета Александр Удовиченко подписал распоряжение о созыве 24 сессии областного совета пятого созыва. Пленарное заседание состоится 26 февраля 2010 года в 10.00 в помещении областного совета (г. Полтава, ул. Октябрьская, 45).
На рассмотрение сессии выносятся следующие вопросы:
 1.Про загальний склад обласної ради.
 2.Про сформування Полтавської обласної виборчої комісії.
 3.Про план роботи обласної ради на І півріччя 2010 року.
 4.Про організацію оплачуваних громадських робіт на 2010 рік.
 5.Про затвердження Порядку забезпечення препаратами інсуліну за рахунок цільових видатків обласного бюджету на забезпечення централізованих заходів з лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет у 2010 році.
 6.Про внесення змін до рішення одинадцятої сесії обласної ради четвертого скликання від 31 березня 2004 року ’’Про затвердження нової редакції Положення про щорічну премію імені Панаса Мирного’’.
 7.Про Програму економічного і соціального розвитку Полтавської області на 2010 рік.
 8. Про затвердження обласної Програми видавничої діяльності Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені М.В. Остроградського та Кременчуцького педагогічного училища імені А.С. Макаренка для науково-методичного забезпечення регіонального компоненту освіти на 2010-2014 роки.
 9.Про створення шляхом перетворення Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву імені О. Бутовського, Обласного центру фізичного здоров’я населення ’’Спорт для всіх’’, Обласної дитячо-юнацької спортивної школи зі спортивних єдиноборств ’’Олімпійські надії’’, Полтавської обласної школи вищої спортивної майстерності.
 10. Про реорганізацію Потоківської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату для дітей, які потребують корекції розумового розвитку, шляхом приєднання до Кременчуцького педагогічного училища імені А.С. Макаренка та передачу йому цілісного майнового комплексу.
 Про керівників суб’єктів господарювання спільної власності територіальних громад області.
 11.Про приймання об’єктів водопостачання та водовідведення м.Миргорода у спільну власність територіальних громад області.
 12.Про продаж шляхом проведення аукціону нежитлового приміщення за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 163-А.
 13.Про затвердження розпоряджень голови обласної ради.
 14.Про погодження отримання без проведення аукціону спеціальних дозволів дочірньою компанією „Укргазвидобування” Національної акціонерної компанії „Нафтогаз України” на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку ділянок родовищ підземних прісних вод в межах нафтогазоконденсатних родовищ, які розташовані на території Полтавської області.
 15.Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу Дочірньою компанією „Укртрансгаз” Національної акціонерної компанії „Нафтогаз України” на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку ділянки родовища підземних прісних вод, яка розташована на території Зіньківського району Полтавської області.
 16.Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу Дочірньою компанією „Укртрансгаз” Національної акціонерної компанії „Нафтогаз України” на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку ділянки родовища підземних прісних вод, яка розташована на території Решетилівського району Полтавської області.
 17.Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу закритим акціонерним товариством „Пласт” на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку ділянки родовища підземних прісних вод, яка розташована на території Шишацького району Полтавської області.
 18.Про погодження отримання без проведення аукціону спеціальних дозволів Представництвом ’’Регал Петролеум Корпорейшн Лімітед’’ на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку ділянок родовищ підземних прісних вод в межах Мехедівсько-Голотовщинського та Свиридівського газоконденсатних родовищ, які розташовані на території Лохвицького та Чорнухинського районів Полтавської області.
 19.Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу відкритим акціонерним товариством ’’Хорольська механізована пекарня’’ на промислову розробку ділянки родовища підземних мінеральних лікувально-столових вод, яка розташована на території м.Хорол Хорольського району Полтавської області.
 20.Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу обласним комунальним виробничим підприємством водопровідно-каналізаційного господарства ’’Миргородводоканал’’ на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку ділянки родовища підземних прісних питних вод, яка розташована на території м. Миргород Полтавської області.

 21.Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу товариством з обмеженою відповідальністю ’’Миргородський сироробний комбінат’’ на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку ділянки родовища підземних прісних вод, яка розташована на території м. Миргород Полтавської області.
 22.Про переоформлення гірничого відводу державному підприємству “Управління промислових підприємств державної адміністрації залізничного транспорту України” для розробки Редутського родовища гранітів, яке розташоване на території м. Комсомольськ Полтавської області.
 23.Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу Українським державним геологорозвідувальним інститутом на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку нафтогазоносних надр Пишненківської площі, яка розташована на території Зіньківського району Полтавської області.
 24.Про надання погодження Міністерству охорони навколишнього природного середовища України на продаж спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку з подальшим видобуванням нафти, газу та конденсату ділянки № 2-Біличівська Південно-Срібнянської зони структур, яка частково розташована на території Чорнухинського району Полтавської області.
 25.Про надання погодження Міністерству охорони навколишнього природного середовища України на продаж спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку вуглеводнів Юрківської площі, яка розташована на території Миргородського району Полтавської області.
26.Різне.

Автор: Егор СОЛОД, www.telegraf.in.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 лютого 2010, 17:17 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації