Вхід | Реєстрація

На щотижневій нараді говорили про виборців та освіту

На щотижневій нараді говорили про виборців та освіту

12 лютого на щотижневій нараді у голови райдержадміністрації розглянуто питання про підсумки роботи відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації за 2017 рік – доповідала начальник відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації Лариса Радченко.

Про виконання у Кобеляцькому районі вимог актів Президента України з питань підвищення якості та доступності освіти – доповідала начальник відділу освіти райдержадміністрації Наталія Коваль.

Про стан захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції та грип в Кобеляцькому районі – інформувала завідувач Кобеляцького МВПЛД ДУ «Полтавський ОЛЦ МОЗ України» Валентина Семиног.

Підбиваючи підсумки розглянутих питань, голова райдержадміністрації Таміла Шевченко зазначила, що відділ Державного реєстру виборців забезпечує організаційно-правову роботу для проведення виборів, всеукраїнських та місцевих референдумів, в тому числі у вихідні дні.

Т.Шевченко наголосила, що у 2018 році увагу буде акцентовано на впровадженні Концепції Нової української школи та організації нового освітнього середовища для учнів перших класів. У зв’язку з цим доручила провести роботу щодо оновлення матеріально-технічної бази закладів загальної середньої освіти І ступеня. Наголосила, що матеріально- технічну базу буде оновлено в тих класах, де наповнюваність становить більше п’яти учнів.

Доручила вжити заходів щодо забезпечення загальноосвітніх закладів району якісною питною водою. Звернула увагу на необхідності активізації співпраці з органами місцевого самоврядування щодо виділення коштів на умовах співфінансування для облаштування питних фонтанчиків в школах району.

По закінченню наради Т.Шевченко акцентувала увагу на активізації проведення інформаційно – роз’яснювальної роботи з батьками щодо доцільності вакцинації дитячого населення, рекомендувала широко висвітлювати в засобах масової інформації про необхідність імунізації.


Автор: Прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 лютого 2018, 11:44 | Кобеляки | Суспільство
1. Zorn / 13 лютого 2018, 15:49
Всі жінки-доповідачі на фото гарні. А особливо привабливі- голова адміністрації Т.В. та начальник обліку виборців Л.Р.
2. Beri Mor / 13 лютого 2018, 18:55
1.Zorn
«Всі жінки-доповідачі на фото гарні. А особливо привабливі- голова адміністрації Т.В. та начальник обліку виборців Л.Р.»

Тут важко не погодитися.Хоч щось позитивне від сьогоднішньої влади.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації