Вхід | Реєстрація

Тарас Ткаченко: «Практично всі підприємства регіону відновили роботу»

Про це повідомив начальник Головного управління промисловості та розвитку облдержадміністрації Тарас Ткаченко. За його словами, наразі почали працювати практично всі підприємства Полтавської області. Щоправда, обсяги виробництва значно нижчі, ніж до початку економічної кризи. «Падіння обсягів промислового виробництва за 2009 рік склало 15,7%. Якщо говорити про окремі галузі, то, безумовно, найбільше занепокоєння викликає машинобудування. Тут обсяг виробництва зменшився майже 60%», - відзначив Тарас Ткаченко.
Він також відзначив, що підприємства машинобудування, особливо у Кременчуці, – бюджетоутворюючі. «Це найбільша кількість підприємств, найбільша кількість робочих місць, найбільші фонди оплати праці своїм працівникам, а відповідно – і відрахування в усі форди», - додав начальник Головного управління промисловості та розвитку облдержадміністрації.

Автор: О. Лазаренко, www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 лютого 2010, 13:55 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації