Вхід | Реєстрація

У Гадячі два чоловіки травмувалися запускаючи фейєрверк

У Гадячі два чоловіки травмувалися запускаючи фейєрверк

Близько 2-ї години ночі 23-го лютого до Гадяцької районної лікарні доставили двох чоловіків з тілесними ушкодженнями.

39-річний мешканець району отримав ампутацію кисті руки та рвані рани, 25-річний чоловік доставлений з рваними ранами обличчя.

Попередньою перевіркою встановлено, що вказані ушкодження були отримані під час необережного поводження із піротехнічними засобами. Поліцейськими з’ясовуються всі обставини події.

Закликаємо громадян дотримуватися правил безпеки під час поводження із петардами, феєрверками та салютами! Під час їх придбання обов’язково перевіряйте ліцензію, сертифікат якості та дозвільну документацію. Перед застосуванням уважно ознайомтеся з інструкцією та правилами застосування, перевірте терміни придатності. Не використовуйте піротехніку із видимими дефектами чи пошкодженнями. Не пускайте феєрверки біля будівель, не збирайте залишки, що впали на землю. До будь-якого піротехнічного виробу не можна підходити раніше, ніж через дві хвилини після закінчення його роботи.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 лютого 2018, 11:14 | Гадяч | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації