Вхід | Реєстрація

«Мінпаливенерго» просить оголосити результати зборів акціонерів

Міністерство палива й енергетики офіційно звернулося до Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" із проханням надати інформацію про результати проведених зборів акціонерів компанії "Укртатнафта" (Кременчуцький нафтопереробний завод), які були призначені на 5 й 12 лютого. Як повідомив міністр палива й енергетики Юрій Продан, він направив запит у НАК "Нафтогаз України", брали вони участь вони у зборах чи ні. З його слів, НАК повинен був надати відповідь до 17 лютого, але поки міністерство не має у своєму розпорядженні офіційних даних про результати зборів.
"До 17 лютого вони повинні відреагувати, а поки офіційних документів я не маю. Є різні думки, чи брав "Нафтогаз" участь у зборах чи не брав", - повідомив Продан. 5 лютого, за даними "Нафтогазу", збори "Укртатнафти" не відбулося, хоча представники компанії були делеговані для участі в зборах. За даними російських ЗМІ, збори 5 лютого були проведені за участю "Нафтогазу". Чи відбулися збори акціонерів 12 лютого, поки що так і не відомо. До слова, на 19 лютого призначені ще одні збори акціонерів "Укртатнафти", на яких, планується розглянути питання затвердження договорів купівлі-продажу акцій компанії.

Автор: за матеріалами Українських Новин, www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 лютого 2010, 15:04 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації