Вхід | Реєстрація

Як святкувати 8 Березня: результати опитування від Doba.ua

Як святкувати 8 Березня: результати опитування від Doba.ua

Зовсім скоро ціна на квіти зросте втроє, а з полиць супермаркетів зникнуть парфуми та цукерки. Чому? Тому що на носі свято кохання та краси. Але, здається, 14 лютого вже позаду, скажете ви. Все правильно, однак наближується 8 Березня! Саме тому разом з порталом Doba.ua ми поцікавилися, які  способи святкування Міжнародного жіночого дня до снаги українкам, щоб допомогти чоловікам не схибити з вибором подарунків.

 

Ірина, 28 років, маркетолог

«Я корінна киянка, тому за логікою мала би шукати способи сховатися від галасливої юрби. Однак живучи у столиці, звикаєш до шуму. Саме тому навіть у вихідні мені хочеться опинитися серед людей. Особливо коли у всіх них хороший настрій, а сама атмосфера невимушена та радісна. Тому планую піти з чоловіком у торговий центр: в кіно, на каток, а потім... об'їстися фаст-фудом і поїхати додому дивитися фільми. Кому як, а для мене — це вершина романтики і, напевно, ідеальне 8 Березня».

19% українок схиляються до того, що 8 Березня потрібно святкувати неординарно, щоб свято запам'яталося на цілий рік. Серед таких розваг вони назвали подорожі, екстремальні розваги та «щось, чого ніколи раніше не робили». Звичайно, не кожна поїздка повинна бути непередбачуваною. Навпаки більшість дівчат ретельно планує все від збору речей до оренди квартири. Львів та Київ – популярні напрямки на 8 Березня, адже в цих містах можна і розважитися, і смачно поїсти.

Світлана, 20 років, студентка

«Не скажу, що фанатію від подорожей. Але інколи хочеться розважитися, побачити щось нове та зарядитися позитивними емоціями. Саме тому я вирішила зробити 8 Березня днем свободи і вже третій рік поспіль поїду у невеличку мандрівку. Ніяких закордонних подорожей, лише подорож Україною. Хочу зазирнути до Тернополя. Це не столиця, тому не буде проблемою ні купівля квитків, ні добова оренда. Івано-Франківськ мені теж цікаво подивитися, але не певна, чи встигну за кілька вихідних днів».

12% українок надають перевагу святкуванню 8 Березня вдома.

Тетяна, 41 рік, начальник відділу кадрів

«Я сімейна людина. Навіть коли ще не була заміжня, більшу частину вільного часу проводила вдома: читала книжки, дивилася телевізор або запрошувала друзів на затишні посиденьки. Для мене найкраще 8 Березня – вдома в обіймах чоловіка. Але це не означає, ми цілий день дивимося телевізор. Зазвичай ми разом можемо щось приготувати, потім гуляємо парком і знову повертаємося додому, збираємо найближчих друзів і влаштовуємо душевний вечір».

5% жінок сказали, що не будуть святкувати 8 Березня. Вони або не надають значення цьому святу, або просто не мають часу його святкувати.

Юлія, 34 роки, дизайнер

«Хто не любить вихідні? Просто я не вважаю обов'язковим святкувати все підряд. До 8 Березня, наприклад, я ставлюся з прохолодно. Але бонусний вихідний - це завжди круто! Хоч висплюся (сміється)».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 березня 2018, 14:23 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації