Вхід | Реєстрація

На апаратній нараді говорили про виховання дітей та розрахунки за землю

На апаратній нараді говорили про виховання дітей та розрахунки за землю

5 березня на щотижневій нараді  у райдержадміністрації розглянуто питання про підсумки роботи служби у справах дітей  райдержадміністрації з питань  соціального  захисту дітей за 2017 рік. На це питання доповідала начальник служби  у справах дітей райдержадміністрації  Надія Коваленко.

Підбиваючи підсумки розглянутого питання, перший заступник голови райдержадміністрації Жанна Шевцова акцентувала увагу на активізації роботи щодо використання  однієї з альтернативних форм виховання дитини, яка залишилася без батьківського піклування, патронаті та рекомендувала провести нараду за участю  голів місцевих рад щодо необхідності прийняття місцевих програм з оздоровлення дітей  та  забезпечення  соціальним житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, або осіб з їх числа. 

Про стан розрахунків за оренду земельних та майнових часток (паїв) в сільськогосподарських  підприємствах та фермерських господарствах району  за 2017 рік доповідала начальник відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації  Тетяна Чердак.

Підсумовуючи доповідь, Жанна Шевцова запропонувала провести нараду за участю керівників фермерських господарств, які сплачують орендну плату у розмірі 5,0%, з метою  підвищення розміру орендної плати  до середнього показника по району.   

І насамкінець, завідувач Кобеляцького  МВПЛД ДУ «Полтавський  ОЛЦ МОЗ України» Валентина Семиног поінформувала про стан захворюваності на гострі  респіраторні вірусні інфекції, грип та кір в Кобеляцькому районі.


Автор: Прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 березня 2018, 12:51 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації