Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькому районі в ДТП одна людина загинула та 8 травмовано

У Кременчуцькому районі в ДТП одна людина загинула та 8 травмовано

Подія трапилася близько 18-ї години на автодорозі Полтава – Кременчук – Олександрія, поблизу села Чечелеве Кременчуцького району.

Попередньо встановлено, що зіткнулися рейсовий автобус «Богдан», під керуванням 48-річного водія (рухався у напрямку міста Кременчук) та автомобіль «Renault Trafic» під керуванням 20-річного кременчужанина.

На місці пригоди від отриманих травм помер 21-річний пасажир автомобіля «Renault». Медики доставили до лікарні восьмеро громадян з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості, трьох госпіталізували.

Причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди  встановлююьть поліцейські.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, щзо спричинили смерть потерпілого ).

Вкотре нагадуємо всім учасникам дорожнього руху бути максимально уважними на автошляхах та безумовно дотримуватись Правил дорожнього руху! Водіям слід рухатися з увімкненим світлом фар, дотримуватись швидкісного режиму, інтервалу та дистанції, а також відмовитись від ризикованих маневрувань.


Автор: За матеріалами Кременчуцького відділу поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 березня 2018, 10:27 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації