Вхід | Реєстрація

Кременчук приймає спортсменів – більярдистів

Кременчук приймає спортсменів – більярдистів
З 13 лютого у Кременчуці проходить  Чемпіонат України по більярдному спорту. В змаганнях  першого етапу  Кубка „Надії 2010” - „вільна піраміда”  серед  юніорів, юнаків та дівчат взяли участь 57 представників ( 21 юніор, 25 юнаків та 11 дівчат)  із 11 областей України. Призерами змагання стали: Дмитро Білозеров з м. Миколаєва - 1 місце, Денис Хмелевський  з м. Вінниця зайняв 2 місце, 3 місце розділи спортсмен з м. Дніпропетровська  Стас Хорунженко та кременчуцький більярдист Артем Даценко.
А  16 лютого у Кременчуці в клубі „Баффало”  стартував Чемпіонат України з  „комбінованої піраміди” серед юнаків та дівчат, який урочисто відкрили віце-мер О.І.Биков, віце-президент ФБСУ Юрій Ляшенко, суддя змагань Віктор Ляшенко та голова комітету з фізичної культури та спорту виконкому Кременчуцької міської ради О.І.Мазур. Заступник міського голови О.Биков побажав учасникам змагань (серед яких: 49 чоловіків та 19 жінок із різних областей України та Молдови) успіхів та перемог, від імені міського голови Кременчука Миколи Глухова вручив бронзовому призеру змагань кременчужанину  Артему Даценку цінний подарунок.    

Автор: www.kremen.mvk.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 лютого 2010, 16:13 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації