Вхід | Реєстрація

У Карлівському районі поліція розкрила вбивство чоловіка

У Карлівському районі поліція розкрила вбивство чоловіка

Повідомлення про виявлене в одному із будинків м. Карлівка тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті до районної поліції надійшло 8 березня о 17:25.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами встановлено, що до смерті 59-річного чоловіка причетний 36-річний пасинок. Як з’ясувалося, між чоловіками виникла сварка під час вживання спиртних напоїв.

Молодий чоловік наніс вітчиму тілесні ушкодженнями, від яких останній помер. Із місця події вилучені речові докази.

Чоловікові оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Судом йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За особливо тяжкий злочин Кримінальним законом передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.


Автор: Карлівський відділ поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 березня 2018, 20:18 | Карлівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації