Вхід | Реєстрація

У Машівському районі двоє чоловіків незаконно заволоділи автомобілем та спричинили ДТП

У Машівському районі двоє чоловіків незаконно заволоділи автомобілем та спричинили ДТП

«Кататися» товаришам судилося не довго – за декілька десятків кілометрів з’їхали у кювет та втекли з місця події.

До Машівського відділення поліції надійшло звернення від полтавця. Чоловік повідомив, що приїхав у гості до знайомих у Машівський район. Через декілька годин заявник виявив відсутність свого автомобіля «Opel», який був припаркований біля подвір’я.

На місце події прибула слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції. Правоохоронці з’ясували, що серед компанії, яка того вечора відпочивала у будинку, відсутні двоє чоловіків віком 28 та 25 років. Версія поліцейських щодо ймовірної причетності знайомих до викрадення авто невдовзі знайшла своє підтвердження.

За кілька годин транспортний засіб знайшли у кюветі за декілька десятків кілометрів від місця викрадення. Автомобіль зазнав механічних пошкоджень, а нетверезі водій і пасажир з місця події втекли.

Проведеними пошуковими заходами працівники поліції розшукали фігурантів на території одного із районів Полтавщини. Один із них раніше уже неодноразово мав проблеми із Законом.

Чоловікам у рамках раніше відкритого кримінального провадження слідчі оголосили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Суд обрав мешканцям Машівського району запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Кримінальне провадження з обвинувальним актом вже скероване до суду.

Відповідно до чинного законодавства, чоловікам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років.


Автор: Відділ комунікації за інформацією Машівського відділення поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 березня 2018, 10:10 | Машівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації