Вхід | Реєстрація

Працівники ГУ МНС України в Полтавській області провели рейд в Гадяцькому районі

Станом на 17 лютого поточного року в Полтавській області сталося 145 пожеж, в наслідок яких загинуло 19 чоловік. Найбільша кількість пожеж трапляється саме у приватному секторі. Причину цьому різні - порушення правил експлуатації опалювальних приладів, несправні електромережі, „халатність” курців, дитячі пустощі тощо.
З метою проведення роз’яснювальної роботи серед громадян, працівники МНС провели рейд в Гадяцькому районі. Під час відпрацювання житлового сектору рятувальники відвідували приватні помешкання громадян і дізнавалися, наскільки вони знають правила пожежної безпеки, а також роздавали їм інструкції з правил пожежної безпеки та інші методичні матеріали.
Громадяни зазначають: «Слідкуємо, щоб в пічку не задуло вітром, електрообладнання було в справному стані, а якщо підозрюємо, що є якась несправність, одразу викликаємо майстра”. Батьки, які виховують маленьких діток додають: «Правила пожежної безпеки дотримуватися обов’язково, адже, від цього залежить саме головне - життя та здоров’я малят. В першу чергу ховаємо вдома всі сірники, щоб не траплялися на очі дітям та увесь час нагадуємо їм, який вогонь небезпечний».
Усі, до кого завітали в цей день пожежні, отримали пам’ятки з питань пожежної безпеки та змогли почути рекомендації від рятувальників щодо проведення у власних господарствах заходів з метою найбільшого захисту від пожеж.
Працівники МНС ще раз нагадують громадянам, що порушення елементарних правил призводить до того, що зазнає збитків держава, люди втрачають майно і життя, тому не варто зневажати цими правилами.

Автор: Центр пропаганди ГУ МНС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 лютого 2010, 16:19 | Гадяч |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації