Вхід | Реєстрація

Опари можуть поїхати на всеукраїнські змагання

Опари можуть поїхати на всеукраїнські змагання

Сім’я з Бутенок стала бронзовим призером обласного конкурсу «Тато, мама і я — спортивна сім’я» та отримала пропозицію виступити у фіналі.

Нагадаємо, що 10 березня в Кобеляках проходили традиційні змагання «Тато, мама і я — спортивна сім’я», у яких взяли участь 14 команд. За увесь період проведення спортивного свята у цьому році було зафіксовано найбільшу кількість учасників. Родини змагались у семи комбінованих естафетах. У підсумку перемогу здобули Леонід, Таміла та їх син Денис Опари з Бутенок. Другою стала сім’я Неживих із Дашківки, третьою — сім’я Татарків із Сухинівки.

Під час нагородження учасників голова спортивного товариства «Колос» Віталій Детюк повідомив, що в області врахували минулорічні досягнення наших сімей і запрошують у другому етапі позмагатись три місцеві команди.

31 березня відбулося обласне спортивне свято. Про хід змагань тижневику розповів Леонід Опара:

— Змагання мали проходити в спортивному залі педуніверситету, але в останній момент їх перенесли в спортклуб «Спартак». Зал, де проходили естафети, ледве вмістив 28 команд. Це суттєво вплинуло на результати виступів моєї сім’ї, оскільки не було місця навіть розігнатись. Якщо в Кобеляках естафети розділяють музичними номерами, дають командам відпочити і налаштуватись, то в Полтаві увесь конкурс завершили менше, ніж за дві години. Нам повідомили, що наша сім’я стала третьою, а от Татарки і Неживі навіть не дізнались про свої результати.

Леонід пояснив, що по завершенню змагань його родині запропонували виступити на всеукраїнському рівні, так як дві інші команди не можуть поїхати на турнір. Можливо, бутенківська сім’я здобуде призове місце у фіналі і стане найспортивнішою в Україні.

Тим більше, що в минулому році Леонід, Таміла і Денис уже пробували свої сили в Бердянську.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 квітня 2018, 11:20 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації