Вхід | Реєстрація

Представники Кобеляцького відділу поліції спілкувалися з громадою Чорбівської сільської ради

Представники Кобеляцького відділу поліції спілкувалися з громадою Чорбівської сільської ради

Для якісного виконання завдань, поставлених перед працівниками місцевої поліції, для підтримання правопорядку, боротьби із злочинністю та іншими негативними проявами, обов’язково повинна бути і тісна співпраця з населенням, органами місцевого самоврядування, керівниками підприємств та установ. Саме з цією метою керівництвом Кобеляцького відділу поліції проводяться виїзні прийоми громадян.

Днями заступник начальника відділу поліції Юрій Стеценко, керівник служби превентивної діяльності Андрій Федоренко та представник Бюро безоплатної правової допомоги Ірина Тихоненко провели виїзний прийом громадян в Чорбівській сільській раді.

Правоохоронці спільно з виконкомом Чорбівської сільської ради обговорили проблемні питання, які виникають у повсякденному житті жителів села та які стосуються запобіганню і протидії злочинності на території обслуговування сільської ради.

Поліцейські поінформували громадян про місячник добровільної здачі зброї, операцію «Нерест-2018» та про обов’язкову реєстрацію транспортних засобів, а саме мопедів, скутерів та моторолерів.


Автор: Анастасія Вітрук, Кобеляцький відділ поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 квітня 2018, 13:37 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації