Вхід | Реєстрація

Мітинг до Дня Перемоги без ветеранів-переможців

Мітинг до Дня Перемоги без ветеранів-переможців

8 травня в Кобеляках, біля пам’ятника Скорботній матері, відбувся мітинг з нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

На Алеї слави зібрались працівники районної ради, райдержадміністрації та її відділів, учасники антитерористичної операції на сході України, жителі міста. Ветеранів Другої світової на мітингу не було.

Урочисту частину провели працівники Центру культури й дозвілля. Перед присутніми виступили керівники району.

Таміла Шевченко, голова РДА:

— Ми зібрались на цьому священному місці, аби вшанувати пам’ять усіх, хто захищав нашу землю у Другій світовій війні. Хотілося б, аби День Перемоги був один. На жаль, на зміну сивочолим ветеранам, яких із кожним днем стає все менше, прийшли мужні хлопці, котрі взяли приклад у своїх дідів. І сьогодні вони також захищають кордони нашої держави. Вітаю всіх з наступаючим Днем Перемоги. Нехай над нашою країною засяє чисте небо. 

Володимир Кішінський, голова районної ради:

— Шановні земляки, кожного разу, коли свідомість повертає нас до подій найстрашнішої в історії людства війни, серце стискається біллю втрат. Немає в Україні сім’ї, яка б не мала героя тієї війни. Наші діди і прадіди ціною власного життя і здоров’я завоювали мир для нас. Тож ми повинні цей мир утримати, незалежність держави захистити, а пам’ять про них зберегти навічно.   

Цього року керівники району обійшлись без вручення нагород і подяк військовослужбовцям.  Присутні вшанували пам’ять ветеранів хвилиною мовчання і поклали квіти та гірлянд до пам’ятника.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook


1. Beri Mor / 8 травня 2018, 16:02
Яке "примирення"?Примиряються програвші війну,а переможці святкують Перемогу!І справжнє свято не сьогодні,яке святкують в угоду нащадкам поліцаїв,а завтра,9 травня.Свято Перемоги над німецько-фашистськими окупантами.З наступаючим Святом всіх!
2. nsubotnya / 8 травня 2018, 17:17
На жаль, на зміну сивочолим ветеранам, яких із кожним днем стає все менше, прийшли мужні хлопці, котрі взяли приклад у своїх дідів??? Сепаратистка? :))
3. kasandra2 / 8 травня 2018, 17:38
1.Beri Mor
« справжнє свято не сьогодні,яке святкують в угоду нащадкам поліцаїв,а завтра,9 травня.»

Таки да. І прикинь, як кагал цих лошар класично розводить. Вони у себе в Ізраілі 9 травня зробили святом а цих пришелепуватих (да простит меня пропавший куда-то Земеля восхваляющий украинцев) умовили від перемоги відмовитися. Хоча, може таки українці потроху починають набиратися розуму. Прийшли ж одні бюджетники. Побачимо скільки наріду прийде завтра, якщо не розганятимуть.
4. kasandra2 / 8 травня 2018, 17:49
2.nsubotnya
«На жаль, на зміну сивочолим ветеранам»

Ну да, таки "на жаль", бо хіба сивочолі ветерани воювали за те що атошники. Як можна їх порівнявати? Діди воювали проти світового кагалу а "мужні хлопці" за його інтереси. Як можна умудритися їх порівнювати. "Вековая борьба славянских народов за свое существование и свою независимость окончилась Победой..", - сказав товариш Сталін. І в цьому заслуга наших батьків, дідів і прадідів, яку намагаються стерти з памяті народу замінюючи Перемогу на якесь примирення. Посилання на www.youtube.com
5. земеля / 8 травня 2018, 20:36
Валера ну е мое. Давай хоть в этот святой праздник не будем о евреях. Что занадто то не здорово. С Днем Победы. И сегодня и завтра у нас есть за кого и за что поднять чарку.
6. kasandra2 / 8 травня 2018, 20:46
5.земеля
«Давай хоть в этот святой праздник не будем о евреях. Что занадто то не здорово. »

Рад бы земеля, но жаль что ты не видишь, что они уже у тебя праздник украли, хотя сами празднуют. Я же ничего не придумываю. Погугли и найдешь, что в Израиле 9 мая День Победы - государственный праздник. В прошлом году за это проголосовали в Кнессете. Мы еще можем выпить завтра чарку, но через год-два наши дети и внуки этого делать не будут, так как и сейчас многие уже не признают День Победы. Ну да ладно, а то меня снова забанят. Всех с праздником Победы, но не прымырення.
7. Neznayko / 8 травня 2018, 22:23
Та ладно вам, ніхто не вкраде НАШУ Перемогу, хай як не старається! Чиновникам нікуди діватися, а люди не забувають історію дідів своїх!
Всіх зі святом Перемоги у Великій Вітчизняній війні! ( для нагадування- друга світова завершилась 2 вересня)
8. orakul / 9 травня 2018, 13:56
" Ми зібрались на цьому священному місці, аби вшанувати пам’ять усіх, хто захищав нашу землю у Другій світовій війні. Хотілося б, аби День Перемоги був один." Так День Перемоги і є один. І як можна вшановувати память захисніків нашої землі скасувавши саме свято - День Перемоги? Абусрд якийсь. І для чого нас вплутувати у Другу світову війну? Наші діди воювали на війні, яку називали Великою Вітчизняною війною і воювали вони тому, що агресор прийшов на нашу землю. Тому і війну назвали Вітчизняною, тобто, війною за Вітчизну. Ніт же, обовязково треба щось переіначити.
9. Beri Mor / 9 травня 2018, 15:07
8.orakul
«" Ми зібрались на цьому священному місці, аби вшанувати пам’ять усіх, хто захищав нашу землю у Другій світовій війні. Хотілося б, аби День Перемоги був один." Так День Перемоги і є один. І як можна вшановувати память захисніків нашої землі скасувавши саме свято - День Перемоги? Абусрд якийсь. І для чого нас вплутувати у Другу світову війну? Наші діди воювали на війні, яку називали Великою Вітчизняною війною і воювали вони тому, що агресор прийшов на нашу землю. Тому і війну назвали Вітчизняною, тобто, війною за Вітчизну. Ніт же, обовязково треба щось переіначити.»

Та знає це Таміла це не хуже інших.Але ж і з посади «злетіти» не хочеться,бо біля бюджетного «корита» прилаштувалася.От завтра прийде інша влада,скаже Путіна славити,вона схопить його портрет,обмотається георгієвською стрічкою з голови до ніг,як єгипетська мумія,і гасатиме Кобеляками,бо така лінія партії.Це така категорія людей,прислужуватимуть і сатані,аби платили.
10. ЛУНА / 11 травня 2018, 06:17
9 мая была в Н.Санжарах.Организация праздника понравилась.Людей было много,ветеранов войны в колоне везли на открытом "бобике",возле памятника поставили стульчики,ощущалось что их почитают.Одно только,пол центральной улицы в идеальном состоянии,а другая-явно бомбилась.К 9-тому мая можно было подсуетиться с ремонтом.
11. orakul / 14 травня 2018, 07:56
Всіх забанили чи усі картоплю сажають? Ау!
12. AVI90 / 14 травня 2018, 21:56
11.orakul
«Всіх забанили чи усі картоплю сажають? Ау!»

Картоплю посадили, але заходити на цей сайт вже немає ніякого бажання. На жаль «Ехо» стало приватною газетою Філоненка, навіть мітинг до Дня Перемоги який відбувся 9 травня за участі ВЕТЕРАНІВ-ПЕРЕМОЖЦІВ та сотень кобелячан, яких до речі ніхто непримушував як 8 травня, Ехо проігнуровало, бо це організував Копелець, хоча Діденко і робив фото ветеранів біля Вічного вогню.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації