Вхід | Реєстрація

11 питань за 20 хвилин

11 питань за 20 хвилин

Депутати Кобеляцької міської ради встановили на сесії рекорд за швидкістю розгляду питань порядку денного.

18 травня відбулась позачергова 26 сесія Кобеляцької міської ради. На неї зібрались 16 із 27 міських обранців. Депутати проголосували за 11 питань порядку денного без обговорення. Для цього їм знадобилось майже 20 хвилин.

Уперше за тривалий період депутати не ділили кошти з перевиконання, оскільки бюджет за перший квартал цього року не виконаний. Тому гроші лише переносили з одних статей на інші.

Міські обранці включили до мережі одержувачів бюджетних коштів комунальне підприємство «Екопарк». Новостворене підприємство віднесли до закладів культури і мистецтва. Також депутати виділили кошти на співфінансування проекту «Покращення привабливості Кобеляцького краю шляхом розвитку сільського туризму». Під цей проект вони нададуть 150 000 гривень субвенції районній раді. Нагадаємо, що його впроваджуватимуть спільно з Лучківською, Комендантівською, Григоро-Бригадирівською, Лебединською і Підгорянською сільськими радами, Кобеляцькою райрадою, громадською організацією «Козацька громада Кобеляцького району» та ландшафтним парком «Нижньоворсклянський». Обласна рада надасть 600 000 субвенції.

Присутні на сесії затвердили проект регуляторного акту «Про заборону продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв, пива на території Кобеляк». Тобто, депутати повторно продублювали раніше прийняте рішення, нагадавши власникам і продавцям продуктових магазинів, що з 21:00 до 7:00 алкоголь у місті продавати заборонено.

Далі міські обранці продовжили договір оренди з Держаною міграційною службою, надавши їй приміщення по вулиці Шевченка, 13, та поновили договори з організаціями, які працюють у приміщенні міськради.

Депутати задовольнили клопотання приватного підприємства «Явір-2000» і погодились прийняти в комунальну власність громади земельну ділянку площею 7,522 гектара по вулиці Мануальна, 6. Тепер місто отримає залишки так і не введеного в експлуатацію реабілітаційного центру мануальної терапії.

На завершення міські обранці надали дозволи на розробку технічної документації і передали ділянки у власність громадян райцентру.

Усі питання депутати підтримали одноголосно та без обговорення, зіславшись на детальний їх розгляд під час засідань комісій.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 травня 2018, 17:17 | Кобеляки | Політика
1. КАМаз / 17 травня 2018, 21:13
Ну да нам тільки еко-парку в місті не вистачає!!! Ти гребаний пахан дороги полатай та воду дай людям, а потім будеш мавп купувати тай сам ти горила лиса поряд з ними сядь за грати!
2. микола козак / 18 травня 2018, 21:53
Це справжня афера , якою повинны займатись антикорупційні органи.Фірма Явір вивезла з того злощасного центру терапії необхідне , а тепер Кобеляцьким дурням передала в комунальну власність 7.5 га землі ,загидженої будівельним сміттям ,недорозібраними будівлями ,ямами і смітниками.Питання , чи потрібна місту та загаджена земля , хто тепер на ній проводитиме рекультивацію , хто за таку передачу отримав , чи отримає величезну мзду ?Адже тепер рекультивацію повинна проводити міська рада за наші гроші. Тож може хай ті , що голосували за передачу в комунальну власність землі , яка і повинна була бути власністю міста ,нехай беруть лопати і ідуть проводити рекультивацію
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації