Вхід | Реєстрація

Подвійне свято в нвк №1: день вишиванки та відкриття спортивного залу

Подвійне свято в нвк №1: день вишиванки та відкриття спортивного залу

17 травня Кобеляцький навчально-виховний комплекс №1 відзначав подвійне свято: День вишиванки та відкриття спортивного залу для занять дзюдо. На початку урочистостей школярі влаштували флешмоб. Вишикувались на подвір’ї навчального закладу та затанцювали під ритмічну пісню «Україна — перлина». Символічно, учні були одягнуті у вишиванки, а в руках тримали синьо-жовті прапорці.

Цього дня до НВК №1 завітали чимало гостей. Серед них голова райдержадміністрації Таміла Шевченко, голова районної ради Володимир Кішінський, начальник районного відділу освіти Наталія Коваль, завідувач сектору в справах сім’ї, молоді та спорту Віталій Детюк, депутати районної ради, спонсори та представники засобів масової інформації.

У своєму виступі Таміла Шевченко провела невеликий екскурс в історію дня, відколи виникла ідея про створення спортивного залу. За словами Таміли Шевченко, на початку весни минулого року до неї звернувся житель міста Сімферополь Володимир Перепьолка, який уже два роки проживає в Кобеляках. Він виступив з ініціативою створення в місті залу для занять спортом, зокрема, боротьби дзюдо. Сам чоловік є майстром спорту дзюдо, самбо та сумо. Також він є чемпіоном України з бойової самби. Володимир виявив бажання тренувати підростаюче покоління. Адже має такий досвід: у Сімферополі його заняття відвідували 60 дітей, віком від 7 до 17 років. І такі заняття користувались неабиякою популярністю.

— Я відгукнулась на цю пропозицію. І спільно із Наталією Коваль та Віталієм Детюком визначилась із приміщенням, яке можна переобладнати під спортивний зал. Це бувша котельня навчально-виховного комплексу №1. Цю ідею підтримали і депутати Кобеляцької районної ради, і меценати, і багато небайдужих людей, — сказала голова РДА.

Орієнтовна вартість ремонтних робіт склала близько 400 тисяч гривень, з яких 250 тисяч — спонсорські.

Таміла Шевченко подякувала всім за допомогу та підтримку у реалізації такого потрібного для підростаючого покоління проекту.

В свою чергу, тренер Володимир Перепьолка, звертаючись до своїх вихованців, сказав коротко: «Я вас не підведу!».

І нарешті, настала хвилююча мить. Право перерізати стрічку  та відкрити спортивний зал надали голові РДА Тамілі Шевченко та юним спортсменам.

Після чого всі зайшли всередину, де вихованці секції продемонстрували свої спортивні успіхи.


Автор: Прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 травня 2018, 16:36 | Кобеляки | Культура та освіта
1. Zorn / 22 травня 2018, 11:54
Сюжет нагадав моє дитинство: коли в урочисті моменти учні теж палко вітали голову колгоспу, секретаря райкому та інших почесних гостей. І було таке відчуття, що свято не для нас а для начальства в галстуках. Тепер галстуки змінили на іншу форму одягу, а все інше як і вчора...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації