Вхід | Реєстрація

Навчальний рік завершився

Навчальний рік завершився

25 травня в школах Кобеляцького району відбулося свято останнього дзвоника. Представники органів влади та місцевого самоврядування привітали педагогів та учнів із закінченням навчального року, а випускникам побажали вдало скласти зовнішнє незалежне оцінювання та вступні іспити.

У Кобеляцькому навчально-виховному комплексі №1 урочиста частина відбувається на шкільному подвір’ї.

Свято розпочинається виступом одинадцятикласників, які презентують присутнім оригінальний танець. Далі на подвір’я виносять державний стяг і прапор навчального закладу. Директор НВК Яків Постольник оголошує про відкриття святкової лінійки. Ведучі наголошують, що в навчальному закладі є традиція: в урочисті й святкові дні вшановувати пам’ять земляків, які загинули на сході України. Учні 10 класу кладуть квіти до меморіальної дошки військовослужбовця Дмитра Кота.     

Далі ведучі запрошують до мікрофона директора районного музею літератури і мистецтва Тетяну Чешко.

— Вітаю зі святом учнів, учителів і батьків. Веселих вам канікул, діти. Бажаю добре відпочити і набратися сил, — сказала очільник музею. —  Хочу вручити подяки тим учням, які протягом року брали активну участь в літературних вечорах і мистецьких заходах, що відбувались у нашому закладі. 

Наступним виступив Яків Постольник:

— Приємно бачити всіх, хто завітав на цей захід. Час від свята Першого і до Останнього дзвінка летить дуже швидко. Та протягом року ми дуже продуктивно працювали. Зараз я вручу грамоти учням і педагогам. Ці документи свідчать, що весь шкільний колектив плідно попрацював. За що я всім вдячний.

Учні привітали квітами свої учителів і подякували їм за здобуті знання. Потім одинадцятикласники стали в коло і випустили в небо повітряні кульки на знак прощання зі школою.

Випускник Ельчін Садаєв та першокласниця Олександра Фещенко виконали почесну місію, продзвонивши у дзвінок.

 

Пісню і танець виконували всією школою

Урочистості в загальноосвітній школі №2 проходили на спортивному майданчику, поряд із навчальним закладом. Учні всіх класів вишикували на футбольному полі в очікуванні випускників. Усі вони тримали в руках різнокольорові кульки. Одинадцятикласники з’явились на свято в супроводі загону барабанщиць.

Шкільний колектив та гостей заходу привітала директор школи Світлана Ніколенко:

— Ось і закінчився навчальний рік. Позаду — уроки і перерви, яскраві перемоги наших учнів у предметних олімпіадах, Малій академії наук, різноманітних змаганнях. Ці досягнення свідчать про якісну роботу педагогічного колективу. Дякую учителям і обслуговуючому персоналу, які навчали і виховували учнів, батькам, які всіляко допомагали нам. Наша школа отримала фінансове забезпечення від райдержадміністрації, райради. Для учнів 1-8-их та 10-х класів розпочинається період відпочинку. Дев’ятикласники складуть державну підсумкову атестацію, а випускники — ЗНО.

Після виступу першого заступника голови РДА Жанни Шевцової, усі учні заспівали музичну композицію «Нехай квітує Україна» і виконали танець. 

На останній урок школярів покликали учениця 1 класу Поліна Коренівська та 11-класник Олександр Дрига.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації