Вхід | Реєстрація

На смітник у Кременчуці викинули мішок з живими цуценятами

На смітник у Кременчуці викинули мішок з живими цуценятами

У Спецсервісі розповіли, як росте армія тварин-безхатьків.

7 милих цуценят на смітнику знайшла кременчужанка. Як повідомила керівник служби відлову й утримання КП «Спецсервіс-Кременчук» Марина Кожушко, цуценятка знаходилися у мішку.

– Откуда берутся бездомные животные? А вот откуда… Звонок в Спецсервис: «Пожалуйста, помогите, я гуляла с коляской и увидела на мусорке пакет, он шевелился… Я посмотрела, а там 7 щенков… Что делать, щенкам около двух недель, пакет лежал на солнце…»

Звонила замечательная девушка, Вера, она вынула из пакета измученных малышей, пыталась напоить, сложила в коробку и дождалась нашего приезда. Большое спасибо! Эта ситуация, к сожалению, очень типична. Пакеты, коробки, мешки со щенками и котятами… Выброшенные взрослые животные на улицах, на трассах, в лесу, в канавах… – написала в фейсбук Марина Кожушко. 

За словами Марини, майже всі бездомні собаки стерелізовані, але такі безвідповідальні господарі домашніх тварин збільшують армію тварин-безхатьків.


Автор: Альона Душенко, «Кременчугский ТелеграфЪ»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 травня 2018, 13:29 | Кременчук | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації