Вхід | Реєстрація

КолоСАЛЬНИЙ мотофест

КолоСАЛЬНИЙ мотофест

Цього року з 28 червня по 1 липня в селі Петрівка Полтавського району проведуть другий щорічний фестиваль «КолоСАЛЬНИЙ мотофест».

Захід відбудеться на базі відпочинку Полтавської аграрної академії, триватиме протягом чотирьох днів і, як обіцяють його організатори, це буде масштабний, цікавий, відкритий для всіх фестиваль.

Хедлайнером цього року є гурт «Ляпіс 98», який 30 червня порадує гостей заходу програмою «Ты кинула!». На фестивальну сцену протягом 28–30 червня вийдуть також відомі зіркові рок-гурти: OT VINTA, Pavlik Overdrive, Річі Колючий, Табула Раса та цікаві кавер-проекти і колективи O`Bastards, Crazy Hard, Kings Kids, Онейроїд, Царство Шута, Радіоніка, Відділ кадрів.

Вартість квитків за попереднім продажем, який припиняється за десять днів до фестивалю, — 150 гривень для жінок та 250 гривень для чоловіків. Під час заходу на вході вартість квитків становитиме 250 та 350 гривень відповідно. Квиток дає право на вхід на територію фестивалю протягом усіх чотирьох днів.

Вхід безкоштовний для: мото-леді, учасників АТО (за наявності посвідчення), дітей до 14 років, виключно в супроводі дорослих.

До місця проведення фесту курсуватимуть безкоштовні автобуси від зупинки «Кінотеатр імені Котляревського».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 червня 2018, 10:45 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації