Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі поліцейські вилучили в місцевого жителя наркотики

Кобеляцькі поліцейські вилучили в місцевого жителя наркотики

Оперативники Кобеляцького відділу поліції, під час проведення обшуку по місцю проживання 28-річного місцевого чоловіка виявили наркотичні засоби.

Зокрема, у його будинку виявлено та вилучено суху речовину рослинного походження, схожу на рослини конопель та саморобний пристрій для куріння. Вилучену наркосировину та пристрій направлено на експертизу.

Розпочато кримінальне провадження за ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення наркотичних чи психотропних речовин без мети збуту). Триває досудове розслідування.


Автор: Анастасія Вітрук, Кобеляцький відділ поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 червня 2018, 10:28 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації