Вхід | Реєстрація

«Шістка» врізалася у «стрекозу»

«Шістка» врізалася у «стрекозу»

Уночі 4 червня поблизу села Іванівка сталося трагічне ДТП, у якому загинули двоє людей.

Близько опівночі по автодорозі між селами Іванівка і Сухинівка рухався автомобіль ВАЗ-2106. За його кермом перебував 42‑річний житель Сухинівки. На його шляху трапився трактор Джон Дір із оприскувачем. У народі цей самохідний оприскувач називають «стрекозою». Транспортні засоби зіткнулися. Мовою протоколу: «водій ВАЗ-2106 не впорався з керуванням і допустив зіткнення з іншим транспортним засобом». Простіше — водій «шістки» не помітив трактора і врізався в нього. На жаль, і шофер, і пасажир, який перебував у салоні, загинули від отриманих травм.

По факту ДТП із летальним наслідком відкрите кримінальне провадження. Справу будуть розслідувати слідчі обласного управління Нацполіції. Вони, а точніше, суд, куди після розслідування надійде справа, дадуть відповідь, хто винен у трагедії.

У Кобеляцькому відділі поліції від розлогих коментарів утримуються. Зокрема, не дають відповіді про те, чи перебував водій «шістки» у стані алкогольного сп’яніння і чи дотримувався вимог закону тракторист, рухаючись у темну пору доби по дорозі загального користування.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 червня 2018, 10:43 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації