Вхід | Реєстрація

Кобелячани сплатили 6.636 млн. гривень податків

Кобелячани сплатили 6.636 млн. гривень податків

За п’ять місяців 2018 року платники податків Кобеляччини забезпечили до державного бюджету 6млн. 636 тисяч грн. Серед основних джерел наповнення державної казни перше місце посідає податок на додану вартість, надходження якого складають 2млн. 252 тис. Також до державного бюджету надійшло 3,1 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб, 148 тис.  гривень  податку на прибуток, 882 тис. гривень військового збору, 156 тис. рентних платежів та 18,1 тис. екологічного податку.

 

Платники податків Кобеляччини підтримали армію на 882 тисячі гривень

Так, за січень-травень 2018року надходження військового збору склали 882тис.грн. Порівняно з минулим роком сплата зросла на 9,4%.

Нагадаємо, військовий збір в Україні справляється з 3 серпня 2014 року. Упродовж 2018 року справляння військового збору – подовжено. Його ставка складає 1,5 відсотка від об’єкта оподаткування. Платниками патріотичного збору є фізичні особи – резиденти, які отримують доходи як в Україні, так і іноземні доходи, нерезиденти з доходами, отриманими в Україні, а також податкові агенти. 


Автор: Прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 червня 2018, 15:15 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації