Вхід | Реєстрація

П’яний чоловік викрав автомобіль, що належить Оржицькій сільраді

П’яний чоловік викрав автомобіль, що належить Оржицькій сільраді

5-го червня до чергової частини районного відділення поліції звернувся 25-річний місцевий мешканець. 

Чоловік, який працює водієм у сільській раді, повідомив, що невідома особа заволоділа автомобілем ВАЗ, який був припаркований біля приміщення сільської ради.

За словами начальника поліції Оржиччини Валентина Козаченка, на розшук викраденого автомобіля було орієнтовано весь особовий склад відділення поліції.

– У ході проведених першочергових оперативно-пошукових заходів поліцейським того ж дня вдалося розшукати авто та особу, яка ним незаконно заволоділа, - розповів Валентин Козаченко. – Зловмисником виявився 49-річний мешканець сусіднього села, що мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. ВАЗ вилучено, а за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчими відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України.

Відповідно до чинного законодавства, чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.


Автор: За інформацією Оржицького відділення поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 червня 2018, 14:45 | Оржиця | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації