Вхід | Реєстрація

У Кременчуці проводили навчання: поліцейські звільняли захоплений буксир

У Кременчуці проводили навчання: поліцейські звільняли захоплений буксир

За легендою, четверо озброєних зловмисників, які втекли з виправної колонії, захопили буксир на річці Дніпро.

До затримання умовних злочинців залучалися всі сили поліції Кременчуцького гарнізону, бійці спецпідрозділу «КОРД», водна поліція, групи захоплення поліції, патрульні поліцейські, бійці нацгвардії, підрозділи ДСНС, швидкої та інші служби.  Спецоперація по звільненню плавзасобу є небезпечнішою та важчою, ніж на суходолі, адже затримання зловмисників проходить у складних умовах.

Заходами керували начальник поліції Кременчука Віталій Ботвина та начальник управління «КОРД» в Полтавській області. 

Правоохоронці, діючи відповідно до інструкцій, створили координаційний штаб. Далі спільним скоординованими діями умовних зловмисників було затримано, а водний транспорт – звільнено.

У навчаннях також брали участь заступники начальника поліції області Олександр Бєлянський та Денис Захарченко. Мали можливість стати свідками операції і місцеві представники ЗМІ.

По завершенню заходів Віталій Ботвина та заступники начальника поліції області провели для журналістів прес-конференцію. Олександр Бєлянський розповів про пріоритети у роботі поліцейських області. Віталій Ботвина поінформував про оперативну обстановку у Кременчуці та відповів на численні питання журналістів.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 червня 2018, 10:10 | Кременчук | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації