Вхід | Реєстрація

У Нехворощі в рамках занять «Університету ІІІ віку» відбувся ювілейний концерт ансамблю «Надвечір’я»

У Нехворощі в рамках занять «Університету ІІІ віку» відбувся ювілейний концерт ансамблю «Надвечір’я»

7 червня 2018 року в селі Нехвороща в рамках занять «Університету ІІІ віку» відбувся ювілейний концерт  ансамблю «Надвечір’я» відділення денного перебування Новосанжарського районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Гарний настрій присутнім подарували учасники ансамблю, виконавши народні та сучасні пісні, гуморески і авторські вірші та запальні танці.  

Звучали і слова вітання, зокрема від голови Нехворощанської ОТГ Юрія Мовчана. Зворушлива особливість цього заходу полягала у єднанні поколінь, адже присутніми та її учасниками були також і діти, зробивши своїм бабусям та дідусям чудовий музичний дарунок. Всіх присутніх  частували святковим тортом.

Ця зустріч вкотре підтвердила, що активне життя продовжується також і після виходу людини на заслужений відпочинок.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації