Вхід | Реєстрація

Полтавці обирають переможців дитячого конкурсу малюнків

Полтавці обирають переможців дитячого конкурсу малюнків

Полтавці обирають переможців дитячого конкурсу малюнків «Школа майбутнього» на сторінці Департаменту будівництва у Facebook.

Департамент будівництва, містобудування та архітектури і ЖКГ оголосив конкурс дитячих малюнків «Школа майбутнього». Уже почалося відкрите голосування. Трійка лідерів отримають призи: цікаві книги та тематичні конструктори Lego.

До Міжнародного дня захисту дітей Департамент оголосив конкурс. Діти повинні намалювати своє бачення майбутньої школи. Конкурс не мав ніяких вікових обмежень. Але на сторінці у Facebook організатори розповідають, що старшим такі подарунки не підійдуть.

Як визначити переможців конкурсу?

На сторінці Департаменту будівництва у Facebook (https://www.facebook.com/poltava.dep.bud/) організатори опублікували всі малюнки учасників.

Підписники цієї сторінки обирають малюнок, який найбільше сподобався, та ставлять лайк. Автори трьох малюнків, які наберуть найбільшу кількість лайків, стануть переможцями. Маленькі художники отримають цікаві та розвивальні книги й конструктори Lego. Голосування триватиме до 14 червня.

— Ми отримали безліч гарних малюнків. Деякі присилали скан-копії на нашу сторінку в Фейсбук, а деякі — оригінали до приймальні нашого Департаменту. Це чудово, що діти показують своє бачення навчального закладу, — говорить директор Департаменту Тимофій Голбан.

Після завершення конкурсу у приміщенні Департаменту зроблять галерею з цих малюнків. Тому кожен відвідувач побачить дитячі шедеври.


Автор: прес-служба Полтавської ОДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 червня 2018, 11:28 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації